Allt du behöver veta om Bonustimmen – samla en timme el om dagen
Allt du behöver veta om Bonustimmen – samla en timme el om dagen

Allt du behöver veta om Bonustimmen

Allt du behöver veta om Bonustimmen

Visste du att du som kund hos Göta Energi kan spara in en timmes elanvändning varje dag? Och att det inte kräver någon insats från dig? Du aktiverar och sedan lever du ditt liv precis som vanligt. Plötsligt – boom! – har det dragits av en summa pengar från din Göta Energi-faktura. Lite som en skatteåterbäring. Läs vidare, så får du veta mer om vårt lojalitetsprogram som vi kallar Bonustimmen.

Göta Energis kunder har sedan lanseringen av konceptet kostnadsfritt kunnat aktivera Bonustimmen på Mina sidor. Efter aktivering samlar kunden automatiskt bonustimmar, bara genom att fortsätta vara kund. En gång om året får man sina samlade timmar utan att behöva göra någonting – de dras av automatiskt på elfakturan.

Viktigt att det är enkelt

Enkelheten har varit viktig i utformningen av konceptet eftersom Göta Energi vill göra den annars komplexa produkten el, förståelig och lättbegriplig. Tiina Strid, Brand and Communication Manager på Göta Energi, ser nu fram emot att fortsätta stärka bolagets utmanarposition på elmarknaden:

–Historiskt har Göta Energi varit en föregångare inom elbranschen, med innovativa produktkoncept för prismedvetna kunder. Genom att nu – dessutom – bjuda våra kunder på el, bevisar vi återigen att vi är det enkla valet för alla som gillar billig el.

Bonustimmen är populärt bland kunderna

Antalet kunder som väljer att aktivera Bonustimmen ökar varje dag, och det är kanske inte så konstigt. Gratis el eller avdrag på elfakturan – oavsett hur man ser på det så är det en kanondeal för kunden. En deal som dessutom inte finns hos någon annan svensk elleverantör, vad vi har kunnat hitta.

–Responsen från våra kunder har varit väldigt bra sedan lansering av Bonustimmen, vilket vi givetvis är jätteglada för. Att kunna visa uppskattning genom att bjuda på det vi är experter på, nämligen el, gör förmånen extra relevant för våra kunder, säger Tiina Strid.

Så här funkar Bonustimmen

Du är kund hos Göta Energi och aktiverar Bonustimmen idag. Då sparar du en timmes el idag, och en imorgon. Och så fortsätter det varje dag fram till den sista december. Då summeras det och det antal dagar du haft Bonustimmen aktiverat under året förvandlas till samma antal timmar el. Den timmarna dras sedan av din användning i nästkommande juli, vilket blir ett avdrag på fakturan som du får (digitalt) i augusti.

Den första januari börjar räkneverket om, och du som varit kund och haft Bonustimmen aktiverad under ett helt år kommer en summa motsvarande 365 timmars elanvändning att dras från din faktura, perfekt tajmat på sensommaren. Visst är det underbart!

Så här gör du för att börja samla bonustimmar

Vid en första anblick kan Bonustimmen verka lite komplicerat, men det är det inte. Det är verkligen superenkelt.

Det enda du behöver göra är:

  1. Vara kund hos Göta Energi

  2. Aktivera Bonustimmen på Mina Sidor

  3. Se till att få din faktura eller specifikation digitalt; alltså som e-faktura, e-post eller i Kivra

Hur du betalar din faktura spelar alltså ingen roll. Vissa betalar med autogiro, andra via sin internetbank. Allt går lika bra. Det som spelar roll är att faktura eller specifikation inte trycks på papper och skickas med dyr, miljö- och resurskrävande postgång. 


Intresserad av Bonustimmen?

Fler artiklar

Postadress

Göta Energi

Box 3218

400 10 Göteborg

Organisationsnummer

556193-5585

Vår integritetspolicy

Följ oss i sociala medier

facebookLinkedin logoyoutube_logo
TryggehandelSchysst elhandel badgeuc_logoWater Aid