Hoppa till huvudinnehåll
Göta Energi BRA

Elavtalet

Med Vingkraft har du ett lågt fast elpris under vintern då både elpriser och din elförbrukning brukar stiga. Under sommaren har du ett rörligt elpris och betalar då samma pris för elen som vi köper in den för, helt utan påslag! Vingkraft behöver du bara välja en gång, övergången mellan fast och rörligt pris sker sedan automatiskt år efter år. En enkel avtalsform som passar året runt! Och dessutom till en fast avgift på bara 3,60 kr per dag  - och då ingår fördelsprodukterna El-Konto och Rent vatten!

Det rörliga priset för Vingkraft är detsamma som för El till inköpspris vilket du hittar här. Pris för fastprisperiod (okt 2017 - mar 2018) kan du se här.

Fördelsprodukter

Självklart är elen i Vingraft klimatsmart, all energi du använder hemma kommer från förnybar vattenkraft. Detta tack vare att fördelsprodukten Rent vatten ingår i elavtalet. Med Rent vatten bidrar du dessutom till rent vatten, sanitet och hygien för de allra fattigaste i världen genom vårt samarbete med organisationen WaterAid.

Inkluderat i avtalet är också El-konto som gör det möjligt att jämna ut utgifterna för din elförbrukning över året och betala samma belopp varje månad. 

Bonuspoäng

När du byter till Vingkraft får du som ny kund 6000 bonuspoäng som kan nyttjas till resor med BRA, och dessutom får du varje januari ytterligare 3000 bonuspoäng! Medlemskap i BRA:s bonusprogram ingår såklart om du inte har det sedan tidigare!

Redan kund?

Är du redan kund hos oss på Göta Energi så är det inga problem. Du får 3000 bonuspoäng när du byter till Vingkraft, och ytterligare 3000 poäng varje januari så länge du har avtalet.