Det är enkelt att byta elbolag och elavtal!

Visste du att det är enkelt att byta elleverantör? Mycket enklare än många tror. Speciellt om du väljer Göta Energi som elbolag, för vi löser nämligen bytet åt dig. Här nedan berättar vi hur det går till!

Why gota man
why-gota-man
Byt elbolag enkelt. Teckna ett nytt elavtal hos Göta Energi idag!
Byt elbolag enkelt. Teckna ett nytt elavtal hos Göta Energi idag!

Så här byter du elbolag

1

Tänk inte på ditt nuvarande avtal

Eftersom vi sköter bytet åt dig ordnar vi så att ditt nya elavtal hos Göta Energi tar vid när din eventuella bindningstid hos din nuvarande elleverantör är slut, bra va?

2

Teckna ditt elavtal

Du tecknar ditt elavtal enkelt här. Tänk på att det ska vara samma person som står på elnätsavtalet som tecknar elavtalet.

3

Vi sköter resten!

Vi kontaktar din nuvarande elleverantör och du blir kund hos oss så snart bindningstiden är slut. Vi meddelar dig via mail eller post så snart vi vet vilket startdatum du får!

Mer om att byta elavtal

Byta mellan Göta Energis olika elavtal

Om du redan är kund hos oss på Göta Energi och är intresserad av att byta elavtal så hjälper vi dig gärna!

Du kanske har ett rörligt elavtal men vill byta till ett fast? Eller vill du testa på ett mixat elavtal, med rörligt elpris på sommarhalvåret och fast (bundet) elpris på vintern? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig! 

Går det att byta elnätsleverantör? 

Vilket elnätsföretag du har beror på var i landet du bor, och det går inte att byta. Det är de som sköter elnäten och transporterar elen hem till dig.

Men som sagt innan – du kan (och bör) välja vilket företag som levererar elen hem till dig. Vi vill slå ett slag för oss, Göta Energi. Det enkla valet för dig som gillar billig el. 

hållbarhet-peacetecken
hållbarhet-peacetecken

Postadress

Göta Energi

Box 3218

400 10 Göteborg

Organisationsnummer

556193-5585

Vår integritetspolicy

Följ oss i sociala medier

facebookLinkedin logoyoutube_logo
TryggehandelSchysst elhandel badgeuc_logoWater Aid