El-konto

Med El-konto kan du jämna ut betalningen av din faktura. När elräkningen är stor kan du dela upp den, när den är mindre kan du betala lite mer. Med El-konto är det alltså du som har kontrollen. Läs vidare så förklarar vi mer!

Just nu: Kostnadsfritt 1 månad, sedan 39 kr/mån

Produktbild El-konto
Produktbild El-konto

Snabbfakta El-konto

    • Jämna ut betalningen av din elräkning

    • Ta kontrollen över din ekonomi

    • Perfekt kombo med autogiro

    • Endast 39 kr i månaden

    • Ingen bindings- eller uppsägningstid

El-konto

Ring oss på 020-23 15 00 för att teckna El-konto

eller

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig

Så fungerar El-konto

Din elkostnad varierar över året, men med El-konto är det du som bestämmer hur du vill betala din elräkning. De flesta av våra kunder med El-konto använder det för att betala ett utjämnat belopp varje månad. Alltså: När elpriset är högt och användningen stor (ofta på vintern) kan det vara skönt att sprida ut kostnaden och betala lite mindre än fakturabeloppet. När elpriset och användningen är lite lägre (oftare på sommaren) kan du betala lite mer än fakturabeloppet, för att sedan använda när kostnaden ökar. El-konto fungerar alltså som ett balanskonto med en kredit som du kan använda om du vill. Ökad bekvämlighet och förutsägbarhet, helt enkelt!

Och du! Glöm inte hålla koll på elkontoutdraget – speciellt om priserna på elmarknaden svänger eller din förbrukning ökar mot ditt vanliga snitt.

Autogiro + El-konto = Enklare kan det knappast bli!

Med autogiro kombinerat med El-konto sköts allt automatiskt. Du får du samma information på ditt kontoutdrag som följer med fakturan. Det visar att du har El-konto samt vilket belopp som kommer att dras på fakturans förfallodag. Du ansöker enkelt om autogiro via din internetbank.Villkor för El-konto from 2020-01-01 |Villkor för El-konto from 2022-01-02

Kundservice

Tel: 020-23 15 00

Mån–Tors 09:00-17:00

Fredag 09:00-16:00

Postadress

Göta Energi

Box 3218

400 10 Göteborg

Organisationsnummer

556193-5585

Vår integritetspolicy

Följ oss i sociala medier