Kom igång med ditt el-konto

Kom igång med ditt el-konto

Jämna ut betalningen av din elanvändning

Med El-konto kan du jämna ut betalningen av din faktura. När elräkningen är stor kan du dela upp den, när den är mindre kan du betala lite mer. Du bestämmer, helt enkelt, hur du vill att utjämningen ska se ut.

39 kr/mån

Teckna genom att först välja ett av våra elavtal. Om du är befintlig kund kan du logga in här

Produktbild El-konto

Snabbfakta om El-konto

  • Jämna ut betalningen av din elräkning

  • Ta kontroll över din ekonomi

  • Perfekt kombination med autogiro

  • Ingen bindings- eller uppsägningstid

Så fungerar det

Din elkostnad varierar över året, men med El-konto är det du som bestämmer hur du vill betala din elräkning. De flesta av våra kunder med denna tjänst använder den för att betala ett utjämnat belopp varje månad. Alltså: När elpriset är högt och användningen stor (ofta på vintern) kan det vara skönt att sprida ut kostnaden och betala lite mindre än fakturabeloppet. När elpriset och användningen är lite lägre (oftare på sommaren) kan du betala lite mer än fakturabeloppet, för att sedan använda när kostnaden ökar. El-konto fungerar som ett balanskonto med en kredit som du kan använda om du vill. Ökad bekvämlighet och förutsägbarhet!

Och du! Glöm inte hålla koll på elkontoutdraget – speciellt om priserna på elmarknaden svänger eller din förbrukning ökar mot ditt vanliga snitt.

Autogiro + El-konto = Enklare kan det knappast bli!

Med autogiro kombinerat med El-konto sköts allt automatiskt. Du får du samma information på ditt kontoutdrag som följer med fakturan. Det visar att du har tjänsten samt vilket belopp som kommer att dras på fakturans förfallodag. Du ansöker enkelt om autogiro via din internetbank.

Villkor för El-konto from 2020-01-01 | Villkor för El-konto from 2022-01-02

Vanliga frågor om El-konto

Postadress

Göta Energi

Box 3218

400 10 Göteborg

Organisationsnummer

556193-5585

Vår integritetspolicy

Följ oss i sociala medier

facebookLinkedin logoyoutube_logo
TryggehandelSchysst elhandel badgeuc_logoWater Aid