El från förnybar vattenkraft

Med Rent vatten kommer all energi du använder hemma från förnybar vattenkraft. Men inte nog med det – du bidrar också till rent vatten, sanitet och hygien för de allra fattigaste i världen genom vårt samarbete med organisationen WaterAid.

Teckna genom att först välja ett av våra elavtal. Om du är befintlig kund kan du logga in här

39 kr/mån

Image | Rent vatten | 500x500px

Snabbfakta Rent vatten

  • Första månaden fri när du tecknar Spot On

  • Gör gott för både klimat och människor

  • 100% förnybar vattenkraft

  • Kan kombineras med alla elavtal hos Göta Energi

  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid

Så fungerar Rent vatten

Med Rent vatten bidrar du aktivt till att minska klimatpåverkan genom att köpa el från förnybar vattenkraft. Du bidrar också till att fler människor i fattiga länder får tillgång till rent vatten, tack vare Göta Energis samarbete med organisationen WaterAid. Ju fler som har fördelsprodukten Rent vatten ju mer kan vi bidra till WaterAids arbete.

Lägg till Rent vatten i kassan när du tecknar ett av våra elavtal, och om du redan är kund kan du skaffa det på Mina sidor!

Villkor för Rent vatten tecknat efter 2020-09-01 

Vilka är WaterAid?

WaterAid är en internationell organisation som arbetar för en bättre värld där alla människor har tillgång till rent vatten och sanitet. Organisationens arbete förändrar varje år miljoner människors liv i världens fattigaste samhällen. Tack vare WaterAid har över 28 miljoner människor fått tillgång till rent vatten sedan 1981 och över 28 miljoner människor har fått tillgång till toaletter sedan 2004.

Postadress

Göta Energi

Box 3218

400 10 Göteborg

Organisationsnummer

556193-5585

Vår integritetspolicy

Följ oss i sociala medier