Hoppa till huvudinnehåll

Referenser

Oavsett storleken på ert företag och oberoende av vad ni arbetar med har Göta Energi en lösning som passar. Bland våra företagskunder finns alltifrån kommuner och stora industrier till din lokala närbutik och frisör. Alla kunder är lika viktiga, och alla har behov av ett elavtal som passar just dem.  Här är några exempel på kunder som vi är stolta över att samarbeta med. 

Daloc är Skandinaviens främsta tillverkare av säkerhetsdörrar, branddörrar och ljuddörrar i stål och trä. I en tillverkande industri förbrukas mycket el, och valet av elleverantör blir extra viktigt. Vi på Göta Energi är mycket stolta över att få leverera el till en innovativ marknadsledare som Daloc.

 

HSB BRF Helagsfjället 1-4 i Göteborg är en av de många bostadsrättsföreningar som valt Göta Energi som sin elleverantör. Till den miljömedvetna föreningen leverererar vi el märkt med Bra Miljöval.

 

Maxi Ica Stormarknad i Kungälv är en i raden av de ICA-butiker som valt Göta Energis Portfölj-el för sina elinköp.

Hotell Fars Hatt har anor från 1684, och har med åren blivit en naturlig mötesplats för såväl Kungälvsbor som turister och affärsresenärer. Vi på Göta Energi är stolta över att ha varit en del av denna historia i mer än tio år.