Vårt hållbarhetsarbete

På Göta Energi har vi gjort det möjligt – och enkelt – att välja billig el utan att tumma på hållbarhet. Längre ner ser du några av de insatser vi gör för att skapa en bättre värld.

Rent vatten

Med fördelsprodukten Rent vatten kommer all energi du använder hemma från förnybar vattenkraft. Plus att du bidrar till rent vatten, sanitet och hygien för de fattigaste i världen genom vårt samarbete med WaterAid.

Hej då, papper!

Som kund till Göta Energi kan du aktivera Bonustimmen. Då samlar du en timme el om dagen, som vi sedan bjuder på. För att aktivera Bonustimmen behöver du avsäga dig pappersutskick från oss, och istället får dem digitalt. Smidigt för dig, bra för miljön!

Huvudsponsor

Den internationella organisationen WaterAid arbetar för en bättre värld, där alla människor har tillgång till rent vatten och sanitet. Deras arbete förändrar varje år miljoner människors liv i världens fattigaste delar. Vi är en av WaterAids huvudsponsorer.

Stolta huvudpartners till WaterAid

Tack för att du väljer Rent Vatten till ditt elavtal!

785 miljoner människor världen över saknar tillgång till rent vatten och 2 miljarder människor i världen har inte till­gång till or­dentlig san­itet. Det in­nebär en fjärd­edel av världens be­folkn­ing. Det vill vi förändra. Göta Energi är stolt huvudpartner till WaterAid och stöttar i deras kamp för att ge alla människor världen över tillgång till rent vatten. För varje kund med fördelsprodukten Rent Vatten kopplat till sitt elavtal, bidrar Göta Energi till WaterAids viktiga arbete. Dessutom får du med Rent Vatten förnybar el från hållbar vattenkraft – bra för både människor och miljö. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Kundservice

Tel: 020-23 15 00

Mån–Tors 09:00-17:00

Fredag 09:00-16:00

Postadress

Göta Energi

Box 3218

400 10 Göteborg

Org. Number

556193-5585

Följ oss i sociala medier