Våra löften till dig

Göta Energi är det enkla valet för dig som gillar billig el. Med våra löften till dig som kund kan du luta dig tillbaka och koppla av, med vetskapen att du gjort ett bra val av elbolag.

Why gota man
why-gota-man

Prisgaranti

Med vår prisgaranti kan du koppla av. För den gör att du kan vara säker på att du gjort ett bra val. Om du höjer din elkostnad när du byter till oss på Göta Energi så står vi för mellanskillnaden, jämfört med din tidigare elleverantörs rörliga elavtal under samma period. Visst är det bra?

Samla bonustimmar med lojalitetsprogrammet hos Göta Energi
Samla bonustimmar med lojalitetsprogrammet hos Göta Energi

Bonustimmen

Som kund hos Sveriges största utmanare har du möjligheten att tjäna in en timmes elförbrukning varje dag. Dina ihopsamlade timmar får du sedan tillbaka från Göta Energi en gång om året, då de dras av från fakturan – oavsett vilket av våra elavtal du har idag.

Ett av Göta Energis kundlöften är att du ska vara 100% nöjd
Ett av Göta Energis kundlöften är att du ska vara 100% nöjd

100% Nöjd

Vår garanti 100 % Nöjd har vi tagit fram för att det ska vara enkelt för dig att vara kund hos Göta Energi. Det innefattar 3 löften; Snabb service, fria byten och fri flytt av elavtal, när du byter adress.

Nytt & Nyttigt

5 vanligaste frågorna i vår kundtjänst just nu

Långa kötider och ingen gillar att vänta. Här besvarar vi de fem vanligaste frågorna vi får in just nu. Kanske hittar du ditt svar här?

Varför är elen så dyr nu?

Nu har vi höga elpriser över hela landet, oavsett vilken elleverantör du har. Men vad påverkar elpriset? Och varför skiljer det sig över landet?

7 tips för att minska elräkningen

Priserna på elmarknaden är skyhöga, och det går inte att göra så mycket åt. Men du kan ändå minska fakturans storlek. Här är 7 enkla tips på hur!

Kundservice

Tel: 020-23 15 00

Mån–Tors 09:00-17:00

Fredag 09:00-16:00

Postadress

Göta Energi

Box 3218

400 10 Göteborg

Organisationsnummer

556193-5585

Vår integritetspolicy

Följ oss i sociala medier