Hoppa till huvudinnehåll

Erbjudande

Vad roligt att du vill ta del av ditt unika erbjudande från oss och Mäklarhuset! Du får 300 kr att handla för när du tecknar vårt förmånliga elavtal. Självklart hjälper vi dig med allt kring bytet av elleverantör också, så att det går smidigt och enkelt!

Med vårt erbjudande får du:

  • 300 kr att handla för hos Willys, Coop, Hemköp eller City Gross

  • El till inköpspris – ett riktigt förmånligt rörligt elavtal

  • Fördelsprodukterna Rent vatten och El-konto – kostnadsfritt första månaden

  • 100% Nöjd – Om det är dyrare hos oss än hos ditt gamla elbolag så står vi för mellanskillnaden. 

För att ta del av erbjudandet är det viktigt att du registerar dig via formuläret på den här sidan. Dina 300 kr skickas ut via sms efter 14 dagar då ångertiden har löpt ut.  

Ditt Elavtal

El till inköpspris 

Ett rörligt avtal utan påslag på elpriset, där du betalar samma pris för elen som vi köper in den för. Det enda som tillkommer är en månadsavgift baserad på din årsanvändning, 39 kr/månad för ett mindre boende och 59 kr/månad för ett större boende, samt elcertifikatavgift, energiskatt och moms. Elavtalet är bundet i 12 månader och löper där efter vidare med samma låga pris som nu.

Rent vatten 

Med Rent vatten får du el från förnybar vattenkraft. Du bidrar också till WaterAids arbete för allas rätt till rent vatten, sanitet och hygien. Fördelsprodukten Rent vatten ingår i en måndad. Därefter betalar du mindre än 1 kr per dag, så länge det passar dig. 

El-konto 

Med El-konto kan du enkelt fördela elkostnaderna jämnare över året för att slippa vinterns toppar när förbrukningen är högre. Du betalar isället samma summa för din el varje månad. Fördelsprodukten El-konto ingår i en månad. Därefter betalar du mindre än 1 kr per dag, så länge det passar dig. 

100% nöjd

Som ny kund vill vi att du ska känna dig extra välkommen till oss. Därför ger vi dig en garanti så att du aldrig behöver känna att du förlorat eller lagt för mycket energi på att byta elbolag.

100% Nöjd - garanti för nya kunder

  • Garantin gäller hela första året som kund hos Göta Energi.

  • Vi bjuder på 3 månadsavgifter om du måste göra något i bytesprocessen när du lämnar ditt gamla elbolag och kommer till oss.

  • Vi bjuder på 3 månadsavgifter om du måste vänta mer än 5 minuter i vår telefonkö eller vänta över 24 timmar på mejlsvar. 

  • Vi står för mellanskillnaden! Om det efter första året hos oss blir dyrare än hos elbolaget du bytte från, så kompenserar vi dig. 

Mer information om hur 100% Nöjd fungerar och om de villkor som gäller.

Om Göta Energi

Vi gillar positiv energi!

Göta Energi är ett framåt elbolag som utmanar elbranschen genom smarta lösningar och låga priser. Och vi är extra bra på att göra våra kunder glada! Det viktigaste för oss är att du kan lägga mer energi på det du gillar. 

Vill du veta mer om oss på, kolla gärna in vår film om Göta Energi!