Hoppa till huvudinnehåll

Erbjudande

Vad roligt att du vill ta del av ditt unika erbjudande från oss och Mäklarhuset! Du får 300 kr att handla för när du tecknar vårt förmånliga elavtal. Självklart hjälper vi dig med allt kring bytet av elleverantör också, så att det går smidigt och enkelt!

Med vårt erbjudande får du:

  • 300 kr att handla för hos Willys, Coop, Hemköp eller City Gross

  • El till inköpspris – ett riktigt förmånligt rörligt elavtal

  • Fördelsprodukterna Trippeltrygg och Rent vatten – kostnadsfritt första månaden

  • 100% Nöjd – Om det är dyrare hos oss än hos ditt gamla elbolag så står vi för mellanskillnaden. 

För att ta del av erbjudandet är det viktigt att du registerar dig via formuläret på den här sidan. Dina 300 kr skickas ut via sms efter 14 dagar.

Ditt Elavtal

El till inköpspris
Ett rörligt avtal utan påslag på elpriset, där du betalar samma pris för elen som vi köper in den för. Elavtalet är bundet i 24 månader och det som tillkommer är en månadsavgift baserad på din årsanvändning, elcertifikatavgift, energiskatt och moms. Första månaden ingår våra fördelsprodukter Trippeltrygg och Rent Vatten som vi tror du kommer att gilla. 

Trippeltrygg
Vid arbetslöshet eller sjukskrivning ersätter vi din elkostnad. Dessutom får du ersättning för din självrisk vid skada orsakad av elfel i hemmet. Tre riktigt bra anledningar!

Rent vatten
Du får el från förnybar vattenkraft och bidrar också till WaterAids viktiga arbete i fatttiga länder för allas rätt till rent vatten, sanitet och hygien.  

100% nöjd  Som ny kund vill vi att du ska känna dig extra välkommen till oss. Därför ger vi dig en garanti så att du aldrig behöver känna att du förlorat eller lagt för mycket energi på att byta elbolag.

Garanti 100% nöjd

  • Garantin gäller hela första året som kund hos Göta Energi

  • Vi bjuder på 3 månadsavgifter om du måste göra något i bytesprocessen när du lämnar ditt gamla elbolag och kommer till oss

  • Vi bjuder på 3 månadsavgifter om du måste vänta mer än 5 minuter i vår telefonkö eller vänta över 24 timmar på mejlsvar

  • Vi står för mellanskillnaden! Om det efter första året hos oss blir dyrare än hos elbolaget du bytte från, så kompenserar vi dig

Mer information om hur 100% Nöjd fungerar och om de villkor som gäller.

Om Göta

Vi har glada kunder!
Göta Energi är ett framåt elbolag som utmanar elbranschen genom smarta lösningar och låga priser. Och vi är extra bra på att göra våra kunder glada! Det viktigaste för oss är att du kan lägga din energi på det du gillar. 

Vill du veta mer, här har du lite positiv energi från oss på Göta!