Hoppa till huvudinnehåll

Målinriktad innesäljare sökes till vårt team i centrala Göteborg

Vi växer så det knakar och vi behöver dig som vill vara med på vår fantastiska resa - att bli Sveriges mest omtyckta elhandelsbolag. Vår försäljningsavdelning har plats för ytterligare drivna medarbetare och vi tror att du är en av dem.

Göta Energi är ett marknadsorienterat bolag med starkt fokus på tillväxt som sitter i ljusa nya lokaler i centrala Göteborg vid Heden. Som elbranschens utmanare är Göta Energi inne i en spännande utvecklingsfas med mycket ambitiösa tillväxtmål. Vi är stora, men vi vill bli större! Vi söker dig som vill vara med på en verklig framgångsresa, tillsammans med vårt vinnande team. 

Dina arbetsuppgifter

Göta Energi söker en engagerad och driven innesäljare med starkt försäljningsfokus. Som innesäljare kommer du att via telefon sälja våra elavtal till kunder. Det här är en tjänst för dig som vet hur man på ett utmärkt och kvalitativt sätt säljer in våra elavtal.

• Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att via telefon ringa och sälja våra elavtal

• Har du tidigare arbetat inom försäljning, gärna via telefon är det en merit men inget krav

Vi söker dig som

-  motiveras av att arbeta med kunder och har ett stort intresse för försäljning

-  är strukturerad, ansvarstagande och har en hög ambitionsnivå samt att du drivs av att arbeta mot uppsatta mål

-  är en lagspelare och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt och har förmågan att ta egna beslut

Vad kan vi erbjuda dig? 

En anställning hos oss börjar med en gedigen utbildning/introduktion där du kommer att få lära dig allt om våra förmånliga avtal. Vill du starta din säljkarriär tidigt är detta ett bra företag för dig att utvecklas inom, du börjar som innesäljare för att sedan göra detta till din egen resa. Vi ger dig chansen att utvecklas, är du villig att ta den? 

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning (Provanställning tillämpas i 6 månader)

ARBETSTID: mån-fre 8-17

PLATS: Göteborg

LÖN: Fast lön + rörlig del

KONTAKT: Mikael Azzam, 0701 982339, mikael.azzam@gotaenergi.se