Hoppa till huvudinnehåll

Göta simmar för livet!

Tillsammans med WaterAid har vi på Göta Energi tagit ställning för allas rätt till rent vatten och deltagit i #simmaförlivet. För varje meter som simmas idag, skänker Medley 10 öre med upp till en miljon till WaterAid. Vi på Göta begav oss till Valhallas simhall i Göteborg och simmade för glatta livet.

Göta Energi jobbar kontinuerligt med att stödja WaterAid. Vi har bidragit med ett gäng simtag till WaterAids viktiga arbete med att se till så att fler barn i Östafrika får rent vatten. Vi är stolt sponsor till WaterAid och engagerar oss i frågan att fler människor ska få tillgång till rent vatten i världens fattigaste länder. 

Hos oss kan du även teckna vår fördelsprodukt Rent vatten som är kopplad till WaterAid. Du får el från förnybar vattenkraft och minskar klimatpåverkan. Men inte nog med det, för varje kund som har Rent vatten skänker vi pengar till WaterAid och deras arbete. 

Läs mer om Rent vatten

WaterAid jobbar i 37 länder med att förse människor med rent vatten och toaletter och utbildning i hygien. Det görs med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv utifrån lokala förutsättningar. Sedan starten 1981 har runt 25 miljoner människor fått rent vatten tack vare WaterAids arbete. Varje bidrag gör stor skillnad!

Läs mer om WaterAid

Läs mer om #simmaförlivet