Vi lyssnar på dig

Vi är Sveriges största utmanare på elmarknaden. På den här sidan kan du läsa om hur våra kunder upplever att ha oss som elbolag.

Våra kunder har ordet

”Vi var oense men Göta energi var tillmötesgående och löste mitt problem så jag gick från onöjd till nöjd kund som kanske kommer tillbaka i framtiden tack vare detta.”

- Karin

”Alltid mycket trevlig personal man pratar med och dom gör allt för att hjälpa dej när du har nåt problem. Skulle rekommendera Göta Energi alla dagar i veckan <3”

- Britt-Marie

”Billigt, enkelt elavtal med trevlig kundservice! Supernöjd och det ska krävas MYCKET för ett annat bolag att jag ska byta!”

- Mickaela

”Skulle teckna nytt elavtal till min nya lägenhet, fick väldigt proffsig service och bemötande av både Philip och Leonis, tack för hjälpen! Kan absolut rekommendera.”

- Emilie

”Fantastisk service!! Så trevlig kundtjänst och hon jag fick prata med kändes extremt proffsig och serviceminded. Tacksam över er enkelhet, tack!”

- Linnea

Sveriges största utmanare

Många tycker att billig el är det viktigaste när de väljer elbolag. Det har gjort oss till Sveriges största utmanare på elmarknaden, vilket innebär att våra kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val.

Prisgaranti

Vi garanterar dig snabb service och du slipper jämföra priser.

100% Nöjd

Vårt löfte till dig som kund, för att du ska vara nöjd.

Bonustimmen

En timme gratis el varje dag 365 dagar om året.

Bidra till WaterAid med el från Göta Energi

785 miljoner människor världen över saknar tillgång till rent vatten och 2 miljarder människor i världen har inte till­gång till or­dentlig san­itet. Vi är huvudpartner till WaterAid som arbetar för allas rätt till rent vatten, sanitet och hygien. Vill du också vara med kan du teckna vår fördelsprodukt Rent Vatten.

Så säger våra kunder

Vi lyssnar på våra kunder och jobbar ständigt för att förenkla och förbätrra för dem. Här kan du läsa några av de omdömen och citat som de har skrivit och är resultatet av detta arbete.

”Trevligt bemötande, ordnade allting åt plus att jag sänkte priserna markant, väldigt nöjd!”

- Alf

”+Bra och inga konstigheter. Enkla att ha göra med. - kunde ha lite bättre priser. Enkelheten och kundrelationen är mer avgörande.”

- Gunvor

”Har funkat prickfritt och personalen jag har pratat med har varit trevliga och inte pratat massa goja som de flesta företag gör. Enkelt att förstå vad man får och levererar exakt vad man förväntar sig. Supernöjd!”

- Tommie

”Jättebra service och fick hjälp med problemet. Det är viktigt för mig som kund att ha den här tryggheten och inte känner mig lurad som jag gjorde med en annan elbolag. Tack.”

- Sara

”Har nu haft Göta Energi som elleverantör i några månader och jag har aldrig någonsin haft så låga elkostnader som nu! Väldigt snabb services! Svarar alltid inom 2 minuter och löser alla mina problem jag kan komma på. Rekommenderar starkt detta företag då jag kan få 100% förnyelsebar el och samtidigt bidra lite till välgörenhet ☺️”

- Maximilian

”Säger bara wow! Vilken deal jag fick av för övrigt två trevliga herrar ute på Byggmax Partille. Supersmidigt med byten och dessutom sänkt mitt pris med nästan det dubbla! Så nöjd!”

- Alfons

”Jag har haft Göra Energi ett bra tag och kan inte säga något ont om dem. Vad gäller pris/miljö och andra faktorer så finns det alltid något hos någon leverantör som kommer irritera eller störa konsumenten. Men oavsett allt det som skrivs, så tycker jag att de klarar de marginaler jag söker hos ett elbolag. Måste även påpeka att inte alla företag som tar sig tid att och sitta och svara på varenda recension.”

- Sahhar

”Har haft Göta ett bra tag nu och kan inte annat säga än så här låg har min elräkning inte varit på länge, och personal som jag varit kontakt med är både kunnig, trevliga och lyhörda på dina önskemål. Som man säger "man blir bemött som man beter sig"

- Mich

”Insåg att det var läge att se över mitt elavtal. Så ringde jag för att stämma av med min nuvarande leverantör Göta Energi. Jag är generellt skeptisk då jag har att göra med elbolag. Men den service-känsla Fredy visade plus bra erbjudande jag fick gjorde att jag föll pladask. Så nu slipper jag fundera över val av elbolag ett slag till. Skönt!”

- Sten

Det enkla valet för dig som gillar billig el

Som kund hos oss kan du njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val. Vi är Sveriges största utmanare på elmarknaden, tack vare prismedvetna kunder. Elavtal till låga priser som passar kundernas behov, har gjort att vi som elbolag vuxit mest i Sverige de senaste fem åren.