Hoppa till huvudinnehåll
En dos positiv energi eller undrar du något, kontakta oss gärna!

Med vintertrygg slipper du oväntade prishöjningar

Om kylan håller i sig finns det risk för att elpriset ökar. Ett tips för att slippa topparna är att teckna vårt elavtal Vintertrygg. Då skyddar du dig från vinterns högre elpriser genom att ha ett lågt fast elpris på vintern och ett rörligt pris på sommaren - tryggt och bra året om!

Nominerad till bästa kundservice

Vi på Göta Energi hoppas att du lägger din energi på något du gillar, för med oss får du råd. Här hittar du alltid ett elavtal som passar dig. Vårt mål är att du ska vara 100% nöjd och att du inte ska behöva fundera på elen alls. Det sköter vi.

El till inköpspris - vårt mest populära elavtal!

Snabbfakta

El till inköpspris är ett rörligt avtal som innebär att du betalar samma pris för elen som vi köper in den för. Det enda som tillkommer är en låg fast månadsavgift som baseras på din årsförbrukning, samt lagstadgade avgifter.

Priser
Vänligen fyll i ditt postnummer ovan för att hämta aktuella priser.
Beställ här

Redan kund?

Ring oss på 020-23 15 00 om du vill ha hjälp med att byta elavtal.

100 % nöjd kund

100% nöjda kunder

100% Nöjd är vårt löfte till dig som kund. Vi garanterar att det ska vara billigare, enklare och lite roligare att vara kund hos oss. För att du ska kunna lägga mer energi på det du gillar.

När du undrar över något

Ibland dyker det upp funderingar som rör elavtalet, kanske när fakturan kommer eller om du ska flytta. Snabbast svar får du genom att klicka in på Frågor och Svar, där finns svaren på de allra vanligaste frågorna. Loggar du in på Mina Sidor hittar du dessutom allt som rör just ditt elavtal. Snabbt och enkelt - så att du kan lägga mer energi på det du gillar!

Autogiro Göta Energi

Smidigt med autogiro

Nu kan du ansöka om autogiro enklare än någonsin. Du behöver endast fylla i tre uppgifter och signera med bank id. Sen är du klar och slipper hålla koll på förfallodagar och krångliga OCR-nummer. Självklart skickar vi din faktura till din e-postadress så att du alltid vet vad du betalar för. 

WaterAid

Göta Energi huvudpartner till WaterAid

Tack vare vår fördelsprodukt Rent vatten stödjer vi tillsammans med våra kunder WaterAids viktiga arbete. Med Rent vatten får du el från förnybar vattenkraft. Dessutom skänker vi pengar till WaterAid för varje kund som tecknar Rent vatten. Dubbelt gott för både klimat och människan.

Bli 100% nöjd hos Göta Energi

Följ vår intervjustafett

Vi på Göta Energi vill göra saker lite annorlunda. Prata om el på ett annat sätt och lyfta fram de möjligheter som el faktiskt ger. Så vi startade Intervjustafetten. En blogg där den intervjuade blir intervjuare och där spännande jobb och intressen är i fokus. Vill du vara med?

Gör det enklare med Mina Sidor

Vill du förlänga ditt elavtal, se ditt aktuella elpris, titta på din faktura eller ändra dina kontaktuppgifter klockan halv fem på morgonen, eller när du sitter på ett internetcafé på andra sidan jorden? Välkommen att logga in på Mina sidor.

Har du blivit kontaktad av oss?

Vi vill att alla som blir kontaktade av oss ska få en positiv upplevelse, oavsett om du väljer att bli kund hos oss eller inte. För att hjälpa oss i detta arbete tar vi gärna emot dina synpunkter. Läs mer här.