Hoppa till huvudinnehåll

Vilket elavtal passar dig?

Ett rörligt elpris brukar vara mest ekonomiskt över tid. Därför är det ofta det vi rekommenderar våra kunder. Vill du dessutom kombinera ett rörligt elpris med trygghetsfaktorer som prisgaranti, fast elpris under vintern eller vill du kanske miljömärka din el? Då har du kommit helt rätt! För dig som vill ha ett fast elpris året om erbjuder vi självklart även ett sådant alternativ. Använd gärna avtalsväljaren till höger för vägledning.

El till inköpspris

El till inköpspris är ett enkelt rörligt elavtal. Du betalar samma pris på elen som vi köper in den för. Helt utan påslag. Enklare kan det inte bli!

Fast-el

Samma elpris året om. Oavsett hur det rörliga elpriset svänger. Med Fast-el är du försäkrad mot prisförändringar under 18 månader framåt.

Vintertrygg

Lågt fast elpris över vintern, rörligt elpris under sommaren. Här är elavtalet som är både tryggt och fördelaktigt på samma gång.

Anvisat avtal

Är du kund hos oss men har ännu inte valt avtalsform? Då får du automatiskt Anvisat avtal. Vi rekommenderar att du aktivt väljer avtalsform för att du ska få ett så bra avtal som möjligt.