Hoppa till huvudinnehåll

Rent vatten

Med Rent vatten kommer all energi du använder hemma från förnybar vattenkraft. Men inte nog med det – du bidrar också till rent vatten, sanitet och hygien för de allra fattigaste i världen genom vårt samarbete med organisationen WaterAid.

Snabbfakta om Rent vatten

  • Gör gott för både klimat och människor
  • 100 % förnybar vattenkraft
  • Kan kombineras med alla Göta Energis elavtal
  • Endast 29 kr i månaden

Så fungerar det

Med Rent vatten bidrar du aktivt till att minska klimatpåverkan genom att köpa el från förnybar vattenkraft. Du bidrar också till att fler människor i fattiga länder får tillgång till rent vatten, tack vare Göta Energis samarbete med organisationen WaterAid. Ju fler som har fördelsprodukten Rent vatten ju mer kan vi bidra till WaterAids arbete. 

Vilka är WaterAid?

WaterAid är en internationell organisation som arbetar för en bättre värld där alla människor har tillgång till rent vatten och sanitet. Organisationens arbete förändrar varje år miljoner människors liv i världens fattigaste samhällen. WaterAid startade i Sverige 2009 och sedan den internationella starten 1981, har 27 miljoner människor fått tillgång till rent vatten och sanitet som ett resultat av WaterAids arbete. 

Läs mer om vårt samarbete med WaterAid här.

Teckna Rent vatten

Ring oss på 020-23 15 00 för att teckna Rent vatten eller fyll i kontaktformuläret så hör vi snabbt av oss till dig.


WaterAid hållbarhet förnybar energi rent vatten sanitet fattigdom