Hoppa till huvudinnehåll

Nytt & nyttigt

Namnet på sidan säger förhoppningsvis sig självt. Det är alltså här du hittar allt som är nytt för dig som kund hos oss och även nyheter på elmarknaden – helt enkelt en massa nyttigheter för dig som gillar att lägga din energi på roliga saker. 

En film om hur du kommer igång med ditt El-konto!

Ingen månad är den andra lik. Ibland ska semesterresor betalas och ibland kommer skatteåterbäringen. Eftersom allt är föränderligt i plånbok och liv så kan det vara skönt om en sak är stabil; elräkningen.

Med ett El-konto hos Göta energi har du makten att själv bestämma över utgifterna. Genom att betala mer när du kan och mindre när du behöver kan du fördela elkostnaderna jämnare över året. Med en stabil elräkning kan du lägga din energi på det du gillar!

Världsvattendagen 22 mars 2017

Den 22 mars är det Världsvattendagen. Göta Energi är stolt huvudpartner till WaterAid i deras kamp för allas rätt till rent vatten. Visste du att 650 miljoner människor runt om på vår jord idag saknar tillgång till rent vatten. 900 barn dör varje dag i denna tysta, pågående katastrof. 

Intervju med Jonna som vann en årsförbrukning el

Hur länge har du varit kund hos Göta Energi?
Jag har varit kund hos Göta energi sedan i slutet av 2015. 

Göta Energis ursprungsmärkning 2015

Från vilka källor kommer egentligen din el ifrån? Enligt lag ska all el ursprungsmärkas. Ursprungsmärkningen, även kallad residualmixen, visar enkelt var den el som du köper från oss kommer ifrån och hur den påverkar miljön. Klicka på rubriken för att läsa mer.

Riksdagsbeslut om höjd kvotplikt och sänkt energiskatt

Den 25:e november 2015 beslut om att höja kvotplikten för elcertifikat de kommande åren med start 1 januari 2016. Anledningen är att man vill nå det nya finansieringsmålet för produktion av förnybar el.

Vinnare

Tack och grattis till dig som är vinnare efter att deltagit i någon av våra enkäter.

Siba presentkort 500 kr:
Kajsa Gustafsson, Växjö

iPad mini:

2017:

GÖTA ENERGIS URSPRUNGSMÄRKNING 2014

Från vilka källor kommer egentligen din el ifrån? Enligt lag ska all el ursprungsmärkas. Ursprungsmärkningen, även kallad residualmixen, visar enkelt var den el som du köper från oss kommer ifrån och hur den påverkar miljön. Klicka på rubriken för att läsa mer.

100% Nöjd - garanti för nya kunder

100% Nöjd är vårt löfte till dig som ny kund. Vi garanterar att det ska vara billigare, enklare och lite roligare att vara kund hos oss. För att du ska kunna lägga mer energi på det du gillar. Klicka på rubriken för att läsa mer.

Göta Energi inleder strategiskt samarbete med SIBA

Göta Energi fortsätter att hitta kreativa sätt att möta nya kunder. Denna gång genom ett strategiskt samarbete med elektronikkedjan SIBA. Genom samarbetet får kunden ett unikt erbjudande: köp din favoritpryl hos SIBA med 500kr rabatt och få ett riktigt bra elavtal på köpet. Klicka på rubriken för att läsa mer.

Nöjda kunder ger Göta Energi toppbetyg!

Göta Energi kommer bland de fem bästa av samtliga jämförda elhandelsbolag när kunderna får ge en totalbedömning av sin egen elleverantör, enligt TNS Sifos senaste Energibarometer. Närmare 90% av våra kunder ger oss omdömet ”bra till utomordentligt bra” som elleverantör (Källa: TNS Sifos Energibarometer Kvartal 1, 2014). Läs om vad som är de viktigaste faktorerna för nöjda kunder och vad vi gör för att uppnå dessa.

Sidor