Hoppa till huvudinnehåll

Nöjda kunder ger Göta Energi toppbetyg!

Göta Energi toppbetyg

Göta Energi kommer bland de fem bästa av samtliga jämförda elhandelsbolag när kunderna får ge en totalbedömning av sin egen elleverantör, enligt TNS Sifos Energibarometer. Närmare 90% av våra kunder ger oss omdömet ”bra till utomordentligt bra” som elleverantör. 

Vi är mycket glada och stolta över att få en topplacering och ett så pass högt betyg när våra kunder ger sin bedömning av oss. Det är en bekräftelse på att vårt ständiga arbete med att få nöjda kunder har gett resultat, och att vi är på god väg att nå vår vision att blir Sveriges mest omtyckta elbolag, säger Tommy Hjert, VD för Göta Energi. 

Lågt pris, smarta elavtal och god service är viktigast
De faktorer som väger tungt vid bedömningen av ett elbolag är bra pris, produkter och service. Det viktigaste för oss är att sätta kunden i fokus och att alltid erbjuda förmånliga priser på våra elavtal.

Vi gillar även att utmana och inspirera elbranschen med nya enkla och kreativa tjänster, genom att vi lyssnar på våra kunder istället för branschen. Vår produktportfölj med olika typer av rörliga, fasta och mixade elavtal är anpassade efter våra kunders önskemål och behov.

Viktigt för oss är naturligtvis också att erbjuda en förstklassig kundservice med hjälpsamma, kunniga och engagerade elrådgivare. Och en dos positiv energi!

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda eller vill ge tips på hur vi kan bli ännu bättre - hör av dig till oss på 020- 23 15 00 eller info@gotaenergi.se