Schysst elhandel badge
Schysst elhandel badge

Välj en schysst elhandlare!

Vi på Göta Energi är stolta innehavare av certifikatet Schysst Elhandel. För dig som kund innebär det en garanti för att du ska vara trygg i ditt val av elbolag, och ett kvitto på att allt gick rätt till när du tecknade ditt avtal.

Vad är Schysst elhandel?

De elbolag som är certifierade med Schysst elhandel, som är branschorganisationen Energiföretagens certifikat, uppfyller 18 kundlöften och kriterier som finns för att du som kund lättare ska veta att det elbolag du väljer är att lita på. Några av dessa kriterier är:

  • Ärlig prissättning

  • Korrekt och tydlig information före, under och efter köp

  • Tydliga avtalsvillkor

  • Rimliga svarstider i Kundtjänst

  • Ångerrätt

Heart man

Handla tryggt hos oss

Sedan tidigare är Göta Energi certifierade med Trygg E-handel och UC Sigill.

Svensk Digital handel har ett antal krav som nätbutiker behöver uppfylla för att få certifieringen Trygg E-handel. Genom dem har vi krav på oss att du som konsument ska känna dig införstådd och trygg i vilka vi är, vårt erbjudande och all annan information som du kan tänkas behöva när du är kund hos oss. Läs mer om kraven för Trygg E-handel här (pdf) .

Göta Energi har ett UC Sigill i guld vilket innebär högsta kreditvärdighet hos marknadens säkraste modell för kreditbedömning. Kort sagt, vi på Göta Energi är en både en trygg och solid partner att göra affärer med. Läs mer om UC Sigill här .

Certificates-trygg-UC
Certificates-trygg-UC

Vi gör det enklare för dig!

De senaste fem åren är Göta Energi det elbolag som har växt mest i Sverige tack vare prismedvetna kunder. Det har gjort oss till Sveriges största utmanare på elmarknaden. Det innebär att våra kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val. Välkommen du också!

Landing page thumbs up lady
Landing page thumbs up lady

Postadress

Göta Energi

Box 3218

400 10 Göteborg

Organisationsnummer

556193-5585

Vår integritetspolicy

Följ oss i sociala medier

facebookLinkedin logoyoutube_logo
TryggehandelSchysst elhandel badgeuc_logoWater Aid