Hoppa till huvudinnehåll

Elavtalet

Du får vårt mest populära elavtal El till inköpspris. Det är ett rörligt avtal, där du betalar samma pris för elen som vi köper in den för. Tack vare vårt samarbete med Ticketmaster får du dessutom 500 kr i presentkort som kan användas till något av de tusentals evenemang Ticketmaster årligen förmedlar.

Det enda som tillkommer är en låg fast månadsavgift som baseras på din årsförbrukning, 39 kr/månad för ett mindre boende och 59 kr/månad för ett större boende, plus lagstadgade avgifter. Elavtalet är bundet i 12 månader och löper där efter vidare med samma låga pris som nu.

Vi bjuder på tre månadsavgifter för El-konto, som är en tjänst som ger dig möjlighet att jämna ut din elkostnad över året. Därefter betalar du mindre än 1 kr per dag för El-konto, så länge det passar dig. 

Det rörliga priset som gäller just nu hittar du här.

Presentkortet hos Ticketmaster

Presentkortet hos Ticketmaster är giltigt i ett år. Du får presentkortet när du beställer avtalet i beställningsformuläret på denna sida. Ditt presentkort skickas till din mailadress direkt efter din beställning. Du kan sedan använda det hos Ticketmaster när som helst under giltighetstiden! 

Läs våra avtalsvillkor i beställningsformuläret för mer information om villkoren för presentkortet.