Hoppa till huvudinnehåll

Samarbetet med Willys

På Göta Energi jobbar vi för att kunna erbjuda våra kunder låga priser och smarta elavtal som gör att du istället kan mer lägga energi på sånt du gillar. På Willys vill man genom Willys Plus erbjuda sina kunder ännu billigare mat och dessutom smarta förslag som tips på middagsmat och recept. Tillsammans gör vi din vardag både billigare och enklare! Bra va? 

Elavtalet

Som medlem i Willys Plus får du vårt mest populära elavtal El till inköpspris. Det är ett grönt rörligt avtal, där du betalar samma pris för elen som vi köper in den för. Du är dessutom garanterad att all el du använder kommer från ren vattenkraft.

Det enda som tillkommer är en låg fast månadsavgift som baseras på din årsförbrukning, 39 kr/månad för ett mindre boende och 59 kr/månad för ett större boende, plus lagstadgade avgifter. Elavtalet är bundet i 12 månader och löper där efter vidare med samma låga pris som nu. 

Vi bjuder på tre månadsavgifter för El-konto, som är en tjänst som ger dig möjlighet att jämna ut din elkostnad över året. Därefter betalar du mindre än 1 kr per dag för El-konto, så länge det passar dig. 

Observera att du måste beställa avtalet i formuläret på denna sida för att få rabattkoden från Willys. Det är också viktigt att du fyller i rätt mobilnummer i din beställning då presentkortet skickas via sms.

Det rörliga priset som gäller just nu hittar du här.

500 kr hos Willys

Du får inte bara ett förmånligt och enkelt elavtal, du får även 500 kr att handla för i valfri Willys- eller Willys Hemmabutik. Billigare el och billigare mat, perfekt för din hushållskassa! 

När ditt avtal har godkänts får du din rabattkod via SMS. Rabattkoden skickas från Willys efter att ångertiden har löpt ut. Vi tillämpar alltid 14 dagars ångerrätt på våra avtal. 

För att nyttja detta erbjudandet behöver du vara medlem i Willys Plus. Om du inte redan är medlem kan du bli det här

Var noggrann med att fylla i rätt mobilnummer i din beställning. Vi har inte möjlighet att skicka ut nya rabattkoder på grund av felregistreringar eller då mottagaren byter telefonnummer.