Hoppa till huvudinnehåll

300 kr till inflyttningsfesten!

Ta med Göta Energi när du flyttar så får du ett presentkort på 300 kr. Gäller på Willys, Coop, Hemköp, City Gross etc.

Flytta med ditt elavtal här

Fyll i dina uppgifter och flytta med ditt elavtal till din nya adress. Det tar bara någon minut!

Bra jobbat!

Du har nu skickat din flyttanmälan och vi kommer att så snabbt som möjligt att hantera din nya flytt. Vi har skickat en bekräftelse på din flyttanmälan till din mailadress. När du flyttat in i din nya bostad kommer du att få ett email där du kan ta del av ditt flytterbjudande.

Så här går flytten till

Gör din flyttanmälan snabbt och enkelt till oss

Allra enklast är att göra din flyttanmälan till oss ovan på denna sida. Självklart går det också bra att ringa oss på 020-23 15 00.

Vi ordnar elen till din nya bostad

När du gjort din flyttanmälan och vi fått in de uppgifter vi behöver, sköter vi hela flytten åt dig och meddelar dig när allt är klart.

Vi bjuder på det lilla extra till festen!

Då du flyttat in i din nya bostad får du en inflyttningspresent från oss - ett presentkort på 300 kr för att handla det lilla extra till inflyttningsfesten!

Vanliga frågor & svar

Att flytta med sitt elavtal är enkelt. Här kan du läsa de vanligaste frågorna om hur du går till väga för att få el från oss till din nya bostad. 

Fler frågor och svar hittar du i FAQ:n.

Vad ska jag tänka på vid flyttanmälan?

När du gör din flyttanmälan är det bra om du lämnar så många uppgifter som möjligt till oss. Att ta reda på lägenhetsnunmret om du flyttar in i en lägenhet gör till exempel att vi lättare och snabbare kan flytta ditt elavtal. Att ta reda på anläggnings-id på din nya bostad är ett annat exempel som underlättar flytten av ditt elavtal. 

Hur lång tid innan flytt behöver jag göra min flyttanmälan?

Det bästa är att göra din flyttanmälan så fort du vet vilket datum du ska flytta in i din nya bostad. 

Hur tar jag reda på anläggnings-id på min nya bostad?

För att ta reda på ditt nya anläggnings-id behöver du kontakta nätbolaget i det område dit du ska flytta. 

Behöver jag teckna nytt elnätsavtal när jag flyttar?

När du gör din flyttanmälan till oss ingår en tjänst som innebär att vi ordnar elnätsavtal på din nya adress åt dig. Dock kan det gå lite snabbare om du själv ringer det aktuella elnätsbolaget och ordnar detta, du får då ett anläggnings-id som du kan ange i din flyttanmälan till oss.

Hur tar jag del av mitt flytterbjudande?

När du har flyttat in i din nya bostad kommer du att få ett mail från oss till den mailadress du angav vid din flyttanmälan. I mailet finns en länk där du fyller i personnummer och mobilnummer. När du gjort detta får du ett sms med en digital värdekupong på 300 kr som du kan använda hos Willys, Coop, Hemköp, Citygross eller Matrebellerna.